пʼятницю, 14 грудня 2012 р.

Конкурс завершується! Запрошуємо на виставку «Едвард Козак мандрує Україною»!

Шановні друзі! 
Сьогодні закінчуємо прийом робіт на конкурс! У Вас ще є можливість до кінця сьогоднішнього дня донести/дослати свої роботи, а вже на наступному тижні - чекайте інформацію про роботу журі! 
Натомість, тих, хто вже подав свої роботи, або ж цікавиться нашим конкурсом чи постаттю Едварда Козака запрошуємо на мега-цікаву подію! 
У вівторок 18 грудня о 15:00 у головному корпусі Львівської політехніки відбудеться презентація мистецького проекту «Едвард Козак мандрує Україною», частиною якого є виставка унікальної збірки репродукцій мистецьких творів Едварда Козака, що містить понад сто вперше представлених відреставрованих робіт Ека, виконаних у багатьох мистецьких жанрах та техніках. 

Презентація розпочнеться гумористичною несподіванкою від акторів кафедри театрознавства та акторської майстерності факультету культури і мистецтв Львівського національного університету ім. Івана Франка. Відкриття виставки у Львівській політехніці розпочне цикл «мандрівних» виставок, які МІОК та Зарваницька громадська ініціатива планують провести в освітніх та культурних закладах Львова та міст України.
Презентацію виставки робіт Е.Козака продовжить круглий стіл «Едвард Козак в українській та світовій культурі» за участі мистецтвознавців, культурологів, літераторів, громадських та культурних діячів – Ірини Ключковської, Романа Яціва, Оксани Думанської, Ігора Кожана, Василя Отковича, Тараса Стецьківа, Валерія Нестеренка та ін. Під час круглого столу науковці висвітлять різні грані творчого генія- Едварда Козака, а також буде представлено оригінальні роботи Ека зі збірок приватних колекціонерів. Зазначимо, що це перший в Україні захід, присвячений Едварду Козаку за участі широкого кола науковців та представників громадськості.

Більше інформації:
http://miok.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=820:2012-12-12-13-32-15&catid=15:2010-03-10-15-49-51&Itemid=63
http://www.facebook.com/events/240845229379204/

Немає коментарів:

Дописати коментар